Wie zijn wij

Het team van Beter Werkt. bestaat uit Esther, Niky en Charissa.  Wij hebben meerdere jaren ervaring binnen onze eigen expertise in relatie tot vitaliteit en stressreductie. Met Beter werkt. bundelen wij onze krachten. Samen werken wij enthousiast en energiek aan de vitaliteit van jouw bedrijf.

Beter werkt.

Meet the team

Een eigen bedrijf binnen het gebied van de preventieve gezondheid. Dat was waar we, ieder afzonderlijk, al een aantal jaar mee bezig waren. Alle drie gericht op een ander deelgebied van vitaliteit. 
In het Delftse kwamen we elkaar regelmatig tegen. Het klikte goed. We hadden een gezamenlijke interesse: mensen helpen om de regie over hun gezondheid weer zoveel mogelijk zelf in handen te nemen. Waarom zouden we dit niet samen oppakken? 
Samen is gezelliger, je versterkt elkaar en je kunt nóg meer mensen verder helpen!
Zo is Beter werkt ontstaan.

We zijn alle drie erg geïnteresseerd in het reguleren van je stress systeem. Dit ieder vanuit onze eigen expertise; voeding, beweging en mindset. We horen en zien om ons heen dat hier in onze drukke maatschappij steeds meer behoefte aan is. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons op werkgevers en werknemers te richten; vitaliteit en stressreductie op en om de werkvloer. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Hieronder stellen wij ons voor en kun je ons alvast wat beter leren kennen.

Wie zijn wij - Team Beter werkt. Esther Bolt

Esther Bolt

Na lange tijd werkzaam geweest te zijn in de grafische wereld besloot ik een paar jaar geleden werk te maken van mijn fascinatie voor gezondheid en leefstijl. Deze interesse ontstond jaren eerder in een periode dat ik met gezondheidsklachten thuis zat. 

Wie zijn wij - Team Beter werkt. Charissa van Meurs

Charissa van Meurs

Gedrag van mensen boeit mij enorm. Waarom ben jij wie jij bent? Waarom doen we wat we doen? Waarom vervalt iemand steeds in een bepaald patroon? Of waarom loopt iemand vast op een bepaald stuk?

Team Beter werkt - Wie zijn wij. Niky Steendam -Jobse

Niky Steendam-Jobse

De relatie tussen voeding en gezondheid is al jaren mijn passie. Het begon als hobby, maar na het volgen van diverse opleidingen en cursussen was ik niet meer te stuiten en heb ik er mijn beroep van gemaakt.