Niky Steendam-Jobse

Team Beter werkt - Wie zijn wij. Niky Steendam -Jobse

De relatie tussen voeding en gezondheid is al jaren mijn passie. Het begon als hobby, maar na het volgen van diverse opleidingen en cursussen was ik niet meer te stuiten en heb ik er mijn beroep van gemaakt.

Als adviseur natuurlijke voeding en (brein)gezondheid kies ik voor voeding van goede kwaliteit, boordevol voedingsstoffen; voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit aangevuld met 5 leefstijlpijlers, die samen zorgen voor meer energie, focus, rust, balans en een verbeterde fysieke en mentale gezondheid. 

Voor mijn carrière switch heb ik ruim 20 jaar in het onderwijs gewerkt. Dit binnen diverse functies. Zowel op persoonlijk vlak als in mijn werkomgeving merkte ik de impact van voeding op je gezondheid. Ik heb zelf mogen ervaren dat gezondheidsklachten door je manier van eten en leven naar de achtergrond kunnen verdwijnen.

Ik sta nu vol energie in het leven en gun dit andere mensen ook. Daarom gebruik ik deze energie om mensen bewust te maken van de voeding- en leefstijlkeuzes die ze maken. Dit doe ik als coach bij Beter werkt., maar ook bij Een kwestie van eten en als De Voedingsjuf. Bekijk gerust deze websites als je meer over mij en mijn werkzaamheden wilt weten.