Charissa van Meurs

Wie zijn wij - Team Beter werkt. Charissa van Meurs

Gedrag van mensen boeit mij enorm. Waarom ben jij wie jij bent? Waarom doen we wat we doen? Waarom vervalt iemand steeds in een bepaald patroon? Of waarom loopt iemand vast op een bepaald stuk?

Een aantal jaren geleden begon mijn reis met de vragen; wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Door veel coaching en verschillende opleidingen ben ik mezelf veel beter gaan leren kennen. Daardoor weet ik veel beter wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Ik heb hierdoor geleerd te vertrouwen op mijn gevoel en minder te leven vanuit mijn hoofd.   

Voordat ik als ondernemer begon, in 2019, heb ik 10 jaar in het bankwezen gewerkt. Ik begrijp hierdoor heel goed de dynamiek binnen een organisatie en een team. Wanneer ik ondernemers en teams coach gaat dat altijd over dieperliggende patronen, communicatie en gevoel. In 1-op-1 coaching in mijn praktijk breng ik mensen weer in contact met hun gevoel, in plaats van met hun hoofd.

Mijn missie is om mensen weer in contact te brengen met zichzelf, door aandacht en aanwezigheid. Zodat ze zichzelf beter begrijpen en beter voor zichzelf kunnen zorgen. Meer over mij weten? Neem eens een kijkje op mijn eigen website: Coach voor lijf en bedrijf.