Contact team beter werkt.

Contact

Beter werkt. is te bereiken via de mail, het contactformulier of telefonisch:

Niky: 0624592663
Esther: 0622815913
Charissa: 0642105605

welkom@beter-werkt.nl

KvK nummer: 77130022
btw-id: 003164151B71

Plan een gratis gesprek in

We komen graag langs om onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken en om te voelen of we een match zijn.

    Wij geloven dat de onderdelen body, food en mind elkaar versterken. Binnen onze workshops en masterclasses benaderen we de verschillende onderwerpen vanuit deze drie hoeken. 

    We zetten met name in op stressreductie. Stress is van invloed op bijna alle processen in je lichaam. Wanneer je tips en trics krijgt om je stress te verminderen of in balans te brengen, is het een logisch gevolg dat je zelf gezonder en vitaler wordt.

    Ja, dit is mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld een inloopspreekuur houden binnen het bedrijf, waar werknemers met hun persoonlijke hulpvraag terecht kunnen. Ook is het mogelijk om buiten het bedrijf coaching van ons te ontvangen. Dit bij de persoon of het onderwerp wat jou het meeste aanspreekt.

    Onze prijzen zijn afhankelijk van het gekozen aanbod en de locatie, het tijdstip en de locatie waar de workshops gegeven worden. We raden je aan om een kennismaking met ons in te plannen, zodat we hier meer over kunnen vertellen.