workshops stressreductie

Ons aanbod

Het aanbod van Beter werkt. bestaat uit diverse workshops en masterclasses op het gebied van stressreductie. Hierin komen altijd de drie thema’s body, food & mind terug. Waar de nadruk op wordt gelegd en wat de exacte invulling is, wordt afgestemd op de wensen en hulpvragen van het bedrijf.

Ook worden regelmatig workshops ingepland rondom een thema. Hier kunnen particulieren en/of werknemers van verschillende bedrijven zich voor aanmelden.

Body food & mind

Beter werkt. zet zich in op stressreductie door stappen te zetten op het gebied van gezonde voeding, beweging en mindset. We weten dat deze combinatie zorgt voor synergie; vitalere medewerkers en daardoor een vitaler bedrijf.

Onze workshops kunnen zowel in company als op locatie gegeven worden. De workshops en masterclasses bevatten altijd de juiste combinatie van theorie en praktijk, zijn afwisselend, leerzaam en erg leuk. 

Beter werkt. kan een dagdeel met daarin diverse workshops verzorgen. Een teambuilding behoort ook tot de mogelijkheden.

Gedragsverandering heeft tijd nodig. Daarom biedt Beter werkt. ook een vervolgtraject aan. Dit traject bestaat uit 3 masterclasses die op losse momenten worden aangeboden. Dit binnen een half jaar of jaar na de startdag.

Stressreductie workshops voor bedrijven, Esther Bolt

Body

In de workshops zorgt Esther voor de nodige beweging binnen of buiten in een stukje natuur in de directe omgeving van het bedrijf of de workshoplocatie. 
Zij neemt je stap voor stap mee uit het hoofd, in het lichaam. Actief werken aan meer rust in je hoofd. Rust in én door beweging. Je ervaart de voordelen van bewegen voor lichaam en geest en leert hoe je beweging kunt integreren in je dagelijks leven en tijdens je werkdag. In de workshops neemt zij jou mee in een actieve vorm van het opladen van jouw batterij.

Food

Niky neemt jou mee in de wereld van voeding. Iedere hap kan je sterker of zwakker maken. Welke invloed heeft voeding op jouw energie? Wat is de invloed van voeding op stress en vice versa. Hoe werken je hersenen in relatie tot voeding? Dit zijn een aantal voorbeelden van onderwerpen die onder de aandacht kunnen worden gebracht. Niky laat je zien hoe jij zelf de regie kunt terugpakken. Welke voeding helpt je hierbij en welke voeding juist niet. Ze geeft waardevolle inzichten en tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Stressreductie workshops voor bedrijven - Niky Steendam Jobse
Stressreductie workshops - Beterwerkt - Charissa van Meurs

Mind

Charissa zorgt ervoor dat je meer in contact komt met je lijf en je gevoel. Ze leert je hoe je af en toe de pauze knop kan indrukken, zonder dat er ‘kostbare’ tijd verloren gaat. Je zult ervaren dat je daarna veel frisser bent. Hierdoor krijg je een betere balans in je stress systeem.
Deze workshops leren je luisteren naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen. Kortom je leert de kleine signalen oppikken die je lijf geeft, om te voorkomen dat je lijf aan de noodrem trekt door ergere klachten.

Contact

Op deze pagina staan verschillende voorbeelden.
Beter werkt. stemt het aanbod graag af op de wensen van het bedrijf.
Neem hiervoor gratis en vrijblijvend contact met ons op.